Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Βάγια Δάγγα

Creative Director, Μύλοι Λούλη

Βάγια Δάγγα
Βάγια Δάγγα

Η Βάγια Δάγγα εργάζεται στο χώρο του graphic design και της διαφήμισης από το 2008.

Τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον κλάδο των τροφίμων ως creative director για την εταιρεία Μύλοι Λούλη και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και σχεδιασμού για τα brands Μύλοι Λούλη, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Easy Bake, Kenfood καθώς και για άλλες δραστηριότητες της εταιρείας όπως η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας και το Μουσείο Λούλη.

Συμμετέχει ενεργά όχι μόνο στη διαδικασία end-to-end artwork & labelling ενός προϊόντος αλλά από την αρχή της ανάπτυξής του μέχρι το λανσάρισμά του στην αγορά.

Ομιλητές

Keynote Speaker Vincent Villeger With over 20 years designing for global luxury brands, Vincent is a luxury packaging specialist with an understanding of production, development and commercial matters rarely seen in a creative. Prior to joining Burberry, Vincent ran his own business, designing for brands including Givenchy, Yves St Laurent and Issey Miyake.
Keynote Speaker Paul Randall Paul Randall is part of HP’s worldwide brands and agencies business development team. Working to support brands in their use of HP digital print technology to achieve efficiencies and cost savings as well as looking at how digital print can be a key innovation growth driver through delivering high impact consumer engagement campaigns.
Keynote Speaker Kate Shaw As an independent design consultant with a special interest and expertise in the three dimensional and tactile qualities of packaging, Kate applied her skills to the development of the market defining Charles Worthington range of hair products.
Emina Maslic Emina is a Market Research and Innovation Specialist with a global overview of the FMCG Innovation industry, working as the Nielsen Innovation Business Partner for Eastern Europe and Mediterranean. For the past three years Emina has been working in Paris, France with Nielsen Innovation Practice helping major French companies in the FMCG sector with their innovations.
Δρ. Γεώργιος Αυλωνίτης Ο Δρ. Γεώργιος Αυλωνίτης είναι Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), διετέλεσε Διευθυντής του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ (The Athens Laboratory of Research in Marketing - A.LA.R.M.) και Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Στελεχών Επιχειρήσεων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» του ιδίου Τμήματος, ενώ υπήρξε και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΟΠΑ (2012-2016).
Πάνος Βιρβιλιός Panos is the Executive Marketing Manager for West SA and has a 10-year+ experience in managing marketing teams and implementing statistical insight researches. His career includes managerial posts for companies mainly in the U.K. and Greece. He has significant skills on strategic marketing analysis and Loyalty programs design and implementation.
Βάγια Δάγγα Η Βάγια Δάγγα ως creative director για την εταιρεία Μύλοι Λούλη είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και σχεδιασμού για τα brands Μύλοι Λούλη, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Easy Bake, Kenfood καθώς και για άλλες δραστηριότητες της εταιρείας όπως η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας και το Μουσείο Λούλη.
Βασίλης Έξαρχος Ο Βασίλης Έξαρχος είναι διευθύνων σύμβουλος της Βιοκύτ Συσκευασίες με 13 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο της συσκευασίας. Με την ενεργή του συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς συνδέσμους κυματοειδούς χάρτου έχει συμβάλλει στην αύξηση της χρήσης του πλέον διαδεδομένου υλικού στη συσκευασία (χαρτί).
Ιωάννης Καμπούρης Ο Γιάννης Καμπούρης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων με την επωνυμία «E-LA-WON». Τα προϊόντα της «E-LA-WON» είναι βραβευμένο Ελαιόλαδο, Ποιοτικό Μονοποικιλιακό Μέλι, Αρρώνια και άλλες Υπερτροφές.
Γεωργία Καρούκη H Γεωργία Καρούκη είναι Group Brand Manager και Travel Retail Trade Manager στην εταιρεία ΒΣ Καρούλιας, όπου έχει στην ευθύνη της ένα porftolio από Ελληνικά και ξένα spirits brands.
Δρ. Κωνσταντίνος Κυριάκος Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυριάκος από τη θέση του Kosmos Packaging Manager στην APIVITA συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία ανάπτυξης της συσκευασίας των καλλυντικών προϊόντων της. Από το σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος μέχρι και την τελική υλοποίηση και παραγωγή, στόχος του είναι να εξασφαλίζει ότι τα υλικά συσκευασίας που επιλέγονται πρεσβεύουν τις αξίες και τη φιλοσοφία της APIVITA.
Σταυρούλα Μαρκοπούλου Η Σταυρούλα Μαρκοπούλου κατέχει τη θέση της Brand Manager στην ΕΨΑ. Από τη θέση της σε διαφημιστικές εταιρείες χειριζόταν accounts όπως η Αθηναϊκή Χαρτοποιία, τα παξιμάδια Τσατσαρωνάκης, η ΕΨΑ, η Sony Ericsson Hellas, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, τα αυτοκίνητα Mitsubishi κ.ά.
Χρήστος Μουρτζιόπουλος Ο Χρήστος Μουρτζιόπουλος είναι Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στη Μπαρμπα Στάθη Α.Ε. και έχει εργαστεί σε αντίστοιχες θέσεις στις εταιρείες S.C Johnson & son, Χατζόπουλος ΑΕ και Frigoglass. Είναι χημικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη χημεία και έχει εξειδίκευση στα υλικά συσκευασίας που προορίζονται για τρόφιμα και σε θέματα μεταποίησης & τυποποίησης υλικών συσκευασίας.
Κρίστη Μουσιώνη Η Κρίστη Μουσιώνη, εργάζεται ως Operations Manager, από το 2016, στο Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), συμβάλωντας στην προβολή και ενίσχυση της εικόνας του Ινστιτούτου αλλά και στην ανάπτυξη και την προώθηση της επιστήμης των πωλήσεων.
Δημοσθένης Μπρούσαλης Ο Δημοσθένης Μπρούσαλης, δημιουργεί συνεχώς brands από το 1983, ως ιδρυτικό μέλος της DASC Branding. Είναι σύμβουλος branding και επικοινωνίας και Γεν. Διευθυντής της DASC Branding. Έχει “εμμονή” με τα ποιοτικά τυποποιημένα ελληνικά προϊόντα, τις πωλήσεις τους και τις εξαγωγές τους.
Σπυρίδων Νομικός O Νομικός Σπύρος, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέες Τεχνολογίες και Μάρκετινγκ. Έξυπνη Συσκευασία», στο τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πρωτότυπα συστήματα επικοινωνίας μέσω κινητής τηλεφωνίας και προϊόντων, σε τρόφιμα, φάρμακα, ποτά.
Χριστίνα Πάνου Η Χριστίνα Πάνου είναι Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου Εταιριών Εστίασης Goody’s /Everest από το 2002 και των θυγατρικών βιομηχανιών της Hellenic catering και Οlympic Catering. Είναι Εκπαιδεύτρια σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και Lead auditor CQI/IRCA Approved των Συστημάτων ISO9001, ISO22000, και ISO14001. Έχει εργαστεί σε αντίστοιχες θέσεις στην βιομηχανία αλλαντικών του Ομίλου Θράκη και Επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα της Ε.Ε και ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.
Μιχάλης Τσαούτος Ο Μιχάλης Τσαούτος είναι Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ, η οποία έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε 28 χώρες στο εξωτερικό. Είναι αντιπρόεδρος του ΣΒΘΚΕ - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος - και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Παναγιώτης Χάσκος Ο Παναγιώτης Χάσκος είναι Serial Entrepreneur. Ξεκίνησε να ιδρύει εταιρίες το 1998 στον χώρο των Τροφίμων και Ποτών, στην Εστίαση, στις Κατασκευές, ενώ παράλληλα είναι και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Ειδικός στο να δημιουργεί ομάδες που κερδίζουν, όπως η Caffe’ Luigi Ltd, της οποίας είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, και Εμπορικά Σήματα όπως Caffe’ Luigi, Μερακλής, Kronberg, κτλ.